Testējot mobilo internetu ...

Nu ko, mīļās sekotājas, lasītājas un domu biedres- tik tālu esmu nonākusi, ka rakstu savas piezīmes Microsoft Word(ā) un ceru, ka šovakar vīrs atvedīs no Rīgas LMT interneta pieslēgumu testa režīmā un tad varēšu visu ātri nokopēt un jums parādīt. Pati atkal nekur netieku, jo mazais bērns slimo, klepo un vēl piedevām saķēris populāro bērnudārznieku lipīgo acu kaiti...

Bet vispār- runājot par bērniem, gribēju publicēt četrus manu bērnu zīmējumus un secināt, ka lielā bērna mākslinieciskajiem centieniem ir uzradies ļoti cītīgs atdarinātājs. Un vai nav jauki, ka ir lielais brālis no kā špikot un mācīties?

Pirmo zīmējumu zīmēja piecgadīgais Kristians. Tā ir pilsētas ainava ar mājām un mašīnām.

Pēc brīža trīsgadīgais Rihards arī uzzīmēja ko līdzīgu.

Tad Kristians uzzīmēja sirdi plosošu darbu ar tekstu- cilvēks stāv tuksnesī pie kaktusa, viņam ir ļoti karsti un tek sviedri! :DDDD


Pēc brīža tapa arī Riharda sviedriem noplūdušais cilvēks tuksnesī pie kaktusa! :))))))

Radošu Jums arī visām(iem) darbošanos!

Komentāri

Anonīms teica…
nu pārsmieties var, lūk ko nozīmē skolotājs un ja vēl ir tāds skolnieks kā Riča, tad cepuri nost, mazie malacīši
Aija Elliņa teica…
Jā, Rihards aši visu pakampj no brāļa :) :)
Irēna teica…
burvīgi, jā tikko ir vairāk par vienu bērnu, vecākiem šis tas vairs nav jādara...:) skolnieka cilvēciņš pie kaktusa ir ĻOTI mīļš! Welcome back to blogger`s world!!
Anna teica…
Nu gandrīz copy- paste...patiesībā tie zīmējumi riktīgi forši!!!
Par mobilo internetu- patiesībā nav jau slikti, lietoju jau 3 gadus, manā leišmalē nekas cits normāli "nevelk"...ar video skatīšanu būs problēmas, bet viss pārējais notiek salīdzinoši ātri un kvalitatīvi. Lai veicas!
Aija Elliņa teica…
Paldies! jā, esmu atpakaļ, tik nezinu uz cik ilgu laiku, jo man pēc ''nemobilā'' interneta mobilais liekas TIK LĒNS!!! Bet, protams, labāk tāds, nekā nekāds! :) :)

Jā, mazie tagad ir iegājuši tādā zīmēšanas ērā, ārprāts! Papīrs tiek vienkārši pakām lietots! :) Mazie mākslinieki... un sīcis kā sūklītis, visu pakaļ brālim!
Antra teica…
Jēziņ ka sasmējāmies!!! Nu tiešām kā copy paste! Bet ar papildus emociju, it sevišķi raudošā cilvēka zīmejumā :) Super!
Aija Elliņa teica…
Jā, Antra, Rihardam viss ir ar lielāku ekspresiju. Un paskaties, interesanti- Kristianam, kas ir labrocis visi tēli sagāzušies uz vienu pusi un Rihardam, kas ir kreilis uz otru... to pamanīju tikai tad, kad ieliku blogā bildes! :)
Līga teica…
Nuuu, pat ļoti advancēti piecgadniekam. Kur nu vēl 3gadniekam. Mans bez viena mēneša 3gadnieks knapi aplīšus velk un līnijas:D Bet lielā - 5gadniece arī neko umberkrutu nezīmē. Cilvēciņus ar garām kājām, rokām, bez rumpīša:D Bet nu protams, tas nav nekāds rādītājs - var pieaudzis zīmēt superīgi, kaut tagad it kā nekas par to neliecina. Viens gan - tev mazakajam ir PERFEKTA redzes atmiņa. Ar to rēķinies arī visur citur, ka jebko, ko redz - atcerēsies ļoti labi.
Aija Elliņa teica…
Paldies, Līga par komentāru! Zini, man liekas, ka tas tika zīmēts burtiski paralēli, kā lielais uzzīmē, tā mazais pakaļ, jo viņi šobrīd ir tik salipuši kopā, visu dara paralēli! :) un tad saplēšas un tad es saku- kas jums vietas nav, aizejiet katrs uz savu istabu... bet nē, tas nedarbojas! :) :)
Anonīms teica…
When I initially left a comment I appear to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now
every time a comment is added I get four emails
with the same comment. There has to be a means you are able to remove me from that service?
Appreciate it!

Visit my blog; office max